Signing

Image fabrics® is een service gerichte fabrikant van beelddoeken met producten in vele soorten en maten, eigenlijk te veel om alles te benoemen. De meest voorkomende bespreken we hier:

Het spandoek, al dan niet in een aluminium frame, is een goedkope en opvallende manier van communiceren. De toepassingen zijn praktisch eindeloos. Image Fabrics® fabriceert deze al sinds 2003 in eigen huis, naar uw specificaties! Hierbij maken we gebruik van printers die 500 cm breedte en 50 m lengte naadloos kunnen produceren op materiaal (van topkwaliteit) naar uw keuze. U kiest ervoor om een eigen ontwerp aan te leveren of u laat onze eigen grafici uw ontwerp creëren waarbij de boodschap overduidelijk overkomt!

Na het snelle productieproces kunt u kiezen voor vele soorten (rand)afwerking van uw doek, hierbij kunnen wij u, wegens onze ruime ervaring, perfect adviseren.

Het plaatsen / monteren van de doeken in frames, het monteren van frames verzorgen we zelf. Daardoor is alles op elkaar afgestemd. En krijgt u het beste totaalresultaat. 

Ook op grote, voor vele mensen beangstigende, hoogten hebben we voor onze klanten uitingen aangebracht!

Wij zorgen dus niet alleen voor de vierkante meter doek maar van idee tot realisatie staan we u bij! We leveren de complete service om uw uiting aan uw publiek te tonen!

Daarom kiezen veel (grote) bedrijven en instellingen de ontzorgende productie en montage van Image Fabrics®. Ook werken we regelmatig in opdracht van architekten.

Image Fabrics® levert nu eenmaal maatwerk!

De meest gekozen doeksoorten voor de buitentoepassing in de reclame zijn:

  • meshdoek (in verschillende soorten: van zeer luchtdoorlatend tot weinig luchtdoorlatend)
  • zeildoek (gesloten doek).

Alle soorten doek zijn van duitse topkwaliteit en zijn met glasvezelversterkte witte doeken.

De manier van uw doek in de aandacht brengen kan ook op vele manieren:

  • aluminium frame aan uw pand (speciale oplossingen voor damwandgevels),
  • frameloos aan uw pand (innovatieve montagemethode) veel gebruikt op damwandgevels
  • de spandoekmethode (met of zonder buizen door het doek, enkel de linker en rechterzijde, te verbinden met het pand)
  • alumiunium frame vrijstaand, waarbij er berekend wordt dat tot een windsnelheid van 10 beaufort er geen schade zal optreden aan uw uiting.
  • vele op maat gemaakte constructies

Mocht er ondanks alle voorbereidingen iets mis gaan met uw uiting en/of de bevestiging er van dan leveren wij een zeer snelle herstelservice en/of een hersteladvies.
(ook voor producten die niet door ons geleverd zijn.)

Wilt u één aanspreekpunt en zorgeloze oplossingen dan adviseren onze klanten: Image Fabrics®!